Polls

WINDMOLENS IN MEDEMBLIK

Loading ... Loading ...
Archief

PROTEST LAAGVLIEGROUTES

Oproep zaterdag 11 november:

Protestmanifestatie Laagvliegroutes

Maria Weeber

Zaterdag 11 november is er van 10-12 uur een informatiemarkt op Lelystad Airport. Vanuit de Overheid. Echter: Alle actiegroepen in heel Nederland organiseren een manifestatie, tegen de laagvliegroutes op hetzelfde tijdstip en op dezelfde plaats: Lelystad Airport

Hierbij doen wij een oproep om vanuit West-Friesland mee te doen. Spandoeken maken, geluidstoeters en maskers meenemen. We vertrekken om 9.15 vanaf het terrein van Macdonald Schepenwijk in Enkhuizen: (vlakbij de dijk Enkhuizen Lelystad) Kijk uit naar een protestbord: Het luchtruim van West-Friesland is gesloten voor Lelystad airport.

Het is belangrijk dat we van ons laten horen want in november wordt het behandeld in de tweede kamer

  • email
  • Facebook
  • Faves
  • Google Bookmarks
  • Hyves
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Print
  • Twitter

Comments are closed.