Polls

WINDMOLENS IN MEDEMBLIK

Loading ... Loading ...
Archief

VERANDERING ZORG, SAAR aan huis

Veranderingen zorg .
Saar aan huis.


Ik las over Saar aan Huis, een particulier initiatief. Zij leveren aardige mensen, die mantelzorgers ondersteunen en ontlasten. Voor mensen die langer thuis willen blijven wonen. Ze komen bij je thuis voor begeleiding, onderhouden van sociale contacten, samen lezen, spelletjes doen, voorbereiden van (samen) maaltijden bereiden. Doktersbezoek, verzorgen huisdieren, onderhoud tuin. En noem maar op. Het zijn mensen die vanuit hun hart werken en die ervaring hebben in de ouderenzorg. Wie interesse heeft: log eens in op www.saaraanhuis.nl. Via een aanvraagformulier invullen vindt gratis thuis een intakegesprek plaats. Via PGB kan Saar betaald worden (via de WMO en gemeente).

WarmThuis is ook een mooie instelling. Zij bieden dagopvang (bijvoorbeeld in Zuidermeer of op het platteland in een boerderij) voor mensen die dementie hebben. Om de partner in de thuissituatie te ondersteunen. Zij hebben liefdevolle aandacht voor hun inwoners en met respect en vrijheid wordt de opvang verzorgd. Er zijn logeerhuizen en men kan er worden opgenomen. Er worden informatiemiddagen gehouden hoe dit werkt. Dinsdagmiddag 21 november in Oterleek is iedereen welkom. Aanmelden via 06-10833073 of via info@warmthuis.nl.

Graag uw reactie: maria.weeber@me.com.

  • email
  • Facebook
  • Faves
  • Google Bookmarks
  • Hyves
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Print
  • Twitter

Comments are closed.